Nicolae Guţă, adevăratul motiv pentru care nu a mai apărut la TV! „Am fost implicat în multe” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Nicolae Guţă a fost destul de absent în ultima vreme şi admiratorii acestuia şi-au ridicat semne de întrebare referitoare la motivul pentru care a dispărut din lumea reflectoarelor. În cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, artistul a mărturisit adevăratul motiv pentru care nu a mai apărut la TV.

Nicolae Guţă a primit câteva sfaturi din partea familiei şi din partea prietenilor săi, care i-au sugerat să iasă din lumea mondenă şi să se axeze numai pe cariera muzicală. La „Agenţia VIP”, artistul a explicat de ce a ales să facă acest lucru:

„Este ceva vreme de când nu am mai apărut pe vreun post de televiziune și chiar cred că era binevenită această apariție. 
Nu am mai apărut pentru că nu îmi permite timpul, pentru că muzica, în spatele muzicii și în spatele succesului se ascunde o muncă extraordinară, cei care ne ascultă știu partea frumoasă. Muzica pentru mine e mai presus decât familia mea, muzica m-a făcut mult mai inteligent, m-a făcut să le văd pe toate cu alți ochi, cu altă inimă.

Muzicii îi datorez totul. Au fost multe controverse, am fost implicat în multe și lumea mi-a zis că ajunge. Nu zic că sunt ușă de biserică, dar e vorba aia, că ajunge o bâtă la un car de oameni. Fratele meu mi-a zis că e suficient atâta cât am apărut. Multe dintre apariții au fost fără voia mea. Multe din relațiile mele cu diferite femei, nu am fost eu cel care am căutat să-mi fac reclamă pe spatele femeilor, să-mi fac eu statut de gagicar” a spus Nicolae Guță, la „Agenția VIP”. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest