O ţine din petrecere în petrecere! Andreea Bălan, mare paranghelie de ziua fetiţei cea mare, Ella VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

La numai trei săptămâni de la nuntă, Andreea Bălan şi George Burcea au dat mare party de ziua Ellei, fetiţa cea mare! În cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars au fost difuzate imagini de la eveniment şi declaraţii, în premieră, de la fericita mămică.

Andreea Bălan a devenit mămică pentru prima oară, pe data de 9 octombrie. Dată care va rămâne pentru artistă, data în care a avut loc cel mai frumos eveniment din viaţa ei. În urmă cu trei ani, cântăreaţa i-a dat naştere micuţei Ella Maya, iar de atunci viaţa sa s-a schimbat în totalitate.

Aniversarea micuţei Ella Maya a avut loc la grădiniţă, alături de colegii săi. Andreea Bălan a avut parte de o zi cu adevărat specială, iar pentru că o asemenea zi trebuie imortalizată, artista a avut grijă să le prezinte fanilor imagini cu super petrecerea dată în cinstea fetiţei sale.

"Avem petrecere în pijamale cu biberoane şi cărţi de poveşti. Am fost la grădiniţă şi în timpul programului alături de prietenii ei am făcut o petrecere cu bomboane, cu animatori, le-au cântat, i-au pictat, la masa de prânz au mâncat tortul, apoi au dormit şi şi-au continuat activitatea normală. Ella a primit un laptop pentru copii, cu butonaşe care cântă", a spus Andreea Bălan la "Agenţia Vip".

Andreea Bălan a vorbit, printr-o intervenţie telefonică, şi despre cariera pe care şi-ar dorit-o pentru fetiţa sa. Se pare că cea mică vrea să intre în industria muzicală: "Pe mine m-a văzut mai mult la tv decât pe tati pe scenă şi îl vede şi pe Perişor când vine la mine să repetăm şi începe şi ea să danseze prin casă. Chiar dacă eu am spus că copilul meu nu aş vrea să mă urmeze, mi-am dat seama că copilul face ce sunt părinţii. Şi cred că una din două va urma, pentru că eu nu am cum să o învăţ să fie doctoriţă sau contabilă. Şi eu l-am avut pe tata model în familie, pentru că a cântat", a spus Andreea Bălan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest