Oana Zăvoranu, mărturisiri inedite din interiorul mariajului! Detalii picante despre relaţia cu soţul ei: „Doar aşa poţi îmblânzi fiara” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai explozive prezenţe care au existat vreodată în showbiz-ul autohton. Tranşantă, dar pasională, vedeta şi-a păstrat aceeaşi energie cu care a cucerit publicul, cât şi pe soţul ei, Alex Ashraf.

Invitată în platoul emisiunii „Agenţia VIP”, Oana Zăvoranu a vorbit deschis despre relaţia cu partenerul ei de viaţă, cât şi despre elementele din trecutul ei care au făcut-o să se schimbe în bine. Vedeta a fost faţă în faţă cu situaţiile controversate din trecut şi a răspuns cu sinceritate la toate întrebările adresate de moderatorii emisiunii: Cristi Brancu şi Majda Abouloumosha.

Când a venit vorba de relaţia ei cu soţul său Alex, actrița a recunoscut că se simte extrem de norocoasă pentru partenerul ei de viaţă. Dar cu toate acestea, încă mai face mici nebunii adolescentine atunci când se enervează. Din fericire pentru amândoi, se completează perfect şi trec peste obstacole cu brio împreună.

"Alex mă suportă foarte bine. Norocul nostru este că, atunci când este unul nervos, celălalt nu este. Ştie să mă ia, are gesturi care mă calmează. Îl mai cert când mă mai ia la mişto, dar apoi ne apucă râsul. Mai am eu nişte chestii...de exemplu, o fază ca a lui Mrs. Bean, când îi pălesc una peste cap. Îi mai pun piedică. De-ale mele", a spus Oana Zăvoranu.

Tot în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, Oana Zăvoranu a recunoscut că bărbatul pe care îl are alături, a reuşit sa o schimbe numai în bine, datorită comportamentului pe care îl are atât faţa de ea, cât şi faţa de cei din jur.

"Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă, şi îmi intra pe geam. Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi ştiţi doar 10% din lucrurile pe care i le-am făcut", a recunoscut Oana Zăvoranu, în emisiunea „Agenţia VIP"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest