Ozana Barabancea, despre semnul divin care i-a schimbat destinul "A venit medicul şi mi-a spus" VIDEO

 

Ozana Barabancea, semnul divin care i-a schimbat destinul într-un moment de cumpănă! Credinţa a salvat-o de fiecare dată, însă nimeni nu ştie ce minune a trăit pe pielea ei.

Invitată în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, Oana Barabancea a povestit în direct, cum a avut parte de o minune atunci când a aflat că este însărcinată şi urmează să aducă pe lume o fetiţă.

"Prezenţa Gloriei este o minune. Eu nu ştiam că sunt însărcinată. M-am dus la un control şi doctorul nu venea. Stăteam acolo cu nişte doamne la o tacla. O doamnă din Urziceni era în doliu şi îmi spunea că dacă sunt însărcinată să nu cumva să dau copilul afară pentru că fiecare copil vine în viaţa noastră cu iubiri diferite. Ea mi-a spus că a avut trei sarcini şi un copil i-a murit. A venit medicul şi mi-a spus că am o sarcină în evoluţie şi mai erau trei zile până puteam face chestia aia urâtă. (...) Am făcut o ecografie şi mi-a spus 60% este fetiţă şi este frumoasă ca mă-sa. În momentul ăla, Doamne ce fericire, ce sentiment frumos. (...) Soţul meu la început a vrut, după aceea nu a vrut. Trebuia să nasc pe 2 martie. Avea cordonul ombilical de trei ori în jurul gâtului", a povestit Ozana Barabancea. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest