Primele declarații ale bărbatului care a fost în casa lui Răzvan Ciobanu, după moartea acestuia! “O veste foarte șocantă”

 

Suhaib Meshah am mers în casa regretatului designer și-a făcut primele declarații despre acesta. Se pare că a fost alături de familia acestuia pentru a lua câteva lucruri personale de-ale lui din apartamentul care era închiriat.

În cadrul unui apel telefonic, în emisiunea "Agenţia VIP", Suhaib Meshah a mărturisit cum se simt părinții lui Răzvan Ciobanu și a dezvăluit șocul pe care l-a avut atunci când a auzit că acesta s-ar fi sinucis. Un lucru pe care nu-l va crede niciodată, dat fiind faptul că era o persoană pozitivă și fericită.

"Este o veste foarte şocantă şi bineînţeles că au fost nişte momente foarte dificile pentru toată lumea. Vă daţi seama că un părinte când îşi pierde copilul are o durere foarte mare şi... momente naşpa pentru toată lumea. Am fost imediat cum am aflat cu un asociat de-al lui Ciobanu şi am luat tablouri şi chestii din casă, lucruri personale mai exact...  Mai multe detalii nici nu ştiu şi aş prefera să nu intru în detalii. Din câte ştiu, s-a întâlnit cu o gaşcă de prieteni chiar în seara dinaintea accidentului, chiar la mare, a vrut să vină în Bucureşti şi de atunci nu a mai ţinut legătura cu nimeni. Nici nu a mai răspuns la telefon. Mă cam îndoiesc să îl văd pentru că l-am cunoscut oarecum şi văd în el un bărbat cu un suflet de copil şi niciodată nu ar apela la aşa ceva. Era o persoană pozitivă, fericită şi înconjurat de oameni la fel de fericiţi ca el", a spus Suhaib Meshah pentru Antena Stars. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest