Primele declaraţii ale Gabrielei Firea după naşterea celui de-al treilea băiat: "Toată lumea ne tachinează pentru că nu avem o reţetă pentru o fetiţă!"

 
+3 click pentru
galerie

Gabriela Firea şi Florentin Pandele au devenit părinţi pentru a treia oară. Fosta prezentatoare de televiziune a dat naştere unui băieţei sănătos ce a primit numele de Zian Mihail.

Cei doi proaspeţi părinţi au intrat în legătură telefonică directă în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars şi au dat toate detaliile despre cum a decurs ziua în care s-a născut cel de-al treilea băiat al lor.

"A fost zi grea pentru că taţii, în ziua în care soţiile le nasc, sunt mai agitaţi. Cel puţin aşa s-a întâmplat cu mine. Dimineaţă, traficul a fost infernal, am făcut o oră şi jumătate până la spital. Aveam mai multe emoţii decât ea pentru că începuse deja să aibă dureri şi îmi era frică să nu nască în maşină. Nu vroiam să o iau nici pe linia de tramvai, că nu dă bine. Şi am stat în coloană ca un şofer ordonat. Ăsta a fost motivul pentru care am ajuns aşa de târziu. (...) Nu am intrat în sala de naşteri, am stat în salonul de aşteptare. (...) A fost o perioadă foarte dificilă. În ultimele două săptămâni, Gabi nu a dormit mai mult de 3-4 ore pe noapte, azi-noapte nu cred că a dormit o oră. A fost o perioadă dificilă pentru că a prins perioada de campanie, au fost anumite tensiuni. Noi îi spunem lui Zian "Covrigel" pentru că eu mereu o întrebam pe ea când veneam din campanie, "Ce ai mâncat astăzi?" şi mereu spunea că a mâncat câţiva covrigi. Ea în fiecare zi îmi spunea că a mâncat covrigi. (...) Şpriţul se va desfăşura undeva în luna iunie, când Zian va împlini 40 de zile," a spus Florentin Pandele, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

"Am avut un weekend puţin mai dificil, cu contracţii şi am decis că medicul meu să nasc astăzi şi înseamnă că aşa a fost să fie. Trebuia să fiu de la 8 în sala de operaţie şi am întârziat o oră pentru că traficul a fost extrem de intens. Am greşit şi drumul, dar am ajuns într-un final cu bine. La mine au apărut emoţiile când am auzit primele sunete ale lui Covrigel. Chiar dacă sunt la a treia sarcina, emoţiile au fost mari. Zian Mihail a apărut într-un moment în care ne aşteptam mai puţin. Vestea că sunt însărcinată ne-a luat total prin surprindere. A fost aşa fără niciun fel de efort, fără niciun tratament, fără niciun ajutor de origine medicală. Au fost câteva probleme cu sarcina, dar ele s-au rezolvat de la sine. Mă mai ţine operaţia, mi se administrează calmante, mă simt bine, sunt îngrijită bine. (...) Toată lumea ne tachinează pentru că nu avem o reţetă pentru a avea o fetiţă," a spus şi Gabriela Firea.

Gabriela Firea este cunoscută publicului larg din postura de prezentatoare de televiziune. Este căsătorită cu Florin Pandele, primarul din Voluntari. Cei doi mai au împreună un băieţel, Petru, poreclit Tzari. Gabriela Firea mai are un băiat din mariajul anterior.

Aflaţi mai multe detalii din materialele video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest