Raluca Podea, declaraţii despre scuzele primite de la Florin Pastramă, imediat după logodna cu Brigitte Sfat

 
+3 click pentru
galerie

Raluca Podea a primit o avalnşă de scuze, din partea celui cu care nu demult, avea o relaţie. Este vorba chiar de Florin Pastramă, proaspătul căsătorit. Blondina, în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, i-a dat un răspuns de zile mare, chiar în direct, în faţa unei ţări întregi!

Florin Pastramă i-a cerut iertare Ralucăi Podea, lucru care a lăsat o întreagă ţară cu gura căscată. Acesta a menţionat faptul că a ales fericirea, sentiment pe care nu-l putea avea cu blondina, din cauza faptului că tot timpul şi-l dedica copilului şi relaţia lor se desfăşura numai telefonic.

Raluca Podea, în platoul „Agenţiei VIP” a declarat că nu o interesează scuzele lui Florin Pastramă, bărbatul cu care trebuia să se căsătorească în acest an.

"Prefer să nu comentez. Nu mă interesează. Fiecare are viaţa lui", a spus Raluca Podea.

"Vreau să-i cer iertare dacă i-am greşit cu ceva. Îi mulţumesc pentru toate cuvintele frumoase pe care mi le-a adresat mie, personal. Dacă ea aşa a crezut, după o relaţie de doi ani de zile. Eu am vrut să fiu fericit. Cu ea nu puteam, toată ziua, de dimineaţă până seara, era cu băiatul ei. Dacă eram aşa nenorocit cum era ea, putea să mă iubească băiatul ei? Să mă considere tatăl lui? De dimineaţă până seara noi nu ne întâlneam. Vorbeam la telefon. Eu nu vreau o relaţie la telefon. Vreau să fiu fericit", a declarat Florin Pastramă, la o emisiune tv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest