Răzvan Ciobanu, halucinaţii puternice cu câteva ore înainte de accident! „Era foarte dezorientat, nu mai găsea nici ieşirea” VIDEO

 

Au fost făcute publice ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu. Designerul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui restaurant din Mamaia. În cadrul unui apel telefonic pentru „Agenţia VIP”, ospătarul a dezvăluit starea de confuzie în care se afla creatorul de modă.

Cu numai câteva ore înainte de accident, Răzvan Ciobanu a fost filmat într-un restaurant de la malul mării. Creatorul de modă nu ştia ce se întâmplă cu el, fiind extrem de confuz.

Printre ultimele persoane cu care a vorbit, se află şi un angajat al restaurantului. Bărbatul a dezvăluit detalii cutremurătoare despre starea creatorului de modă:

„Nu a comandat, nici nu a stat la masă. Pur şi simplu se plimba prin restaurant. La un moment dat s-a dus la piscină, s-a dus printr-o parte, după ai s-a întors şi urcat şi l-a întrebat pe un coleg pe unde este ieşirea. (...) se vedea că nu era tocmai bine. Era foarte dezorientat, nu găsea ieşirea...dar noi suntem terasă, nu e un restaurant închis." a dec;arat ospătarul restaurantului pentru Agenţia VIP.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest