Roxana Vaşniuc a mărturisit! Fetiţa ei nu mai e cu ea, iar ea şi-a găsit adevărata dragoste

 

După certuri cu tatăl copilului ei, Roxana Vaşniuc a rămas pentru o bună perioadă de timp fără fetiţa sa. Totodată vedeta a mărturisit şi faptul că şi-a găsit un iubit cu care s-a văzut şi pe care l-au cunoscut atât Rose, cât şi bunica ei.

Roxana Vaşniuc a fost invitată luni seară în emisiunea "Agentul VIP", unde a mărturisit ultimele detalii legate de relaţia dintre ea şi tatăl copilului său. În acelaşi moment a povestit faptul că pentru două săptămâni, micuţa va sta la Ionuţ, tatăl ei.

"Am rămas fără fetiţă pentru câteva zile. În urma medierii am ajuns la concluzia că în vacanţa de vară ar trebui să petreacă o perioadă mai lungă. Mi-a fost al naibii de greu să o las mai mult, dar câteva zile se va bucura şi el de copilul lui. E cel mai de preţ şi valoros lucru pe care l-a făcut pe lumea asta şi asta este şi normal (...) Am semnat ceva, a fost într-o instituţie legală ca să zic aşa. Am mai primit mesaje, mă ameninţă cu instanţa... Dar singurul sfat pe care i l-am dat e că în viaţă să acţioneze exact aşa cum îl duce mintea şi sufletul. Sunt deschisă pentru orice lovitură a vieţii", a mărturisit Roxana Vaşniuc.

Se pare că după multe certuri cu Ionuţ, tatăl lui Rose, Roxana pare că şi-a găsit, în sfârşit, dragostea: "Este un băiat care merită toată atenţia. Nu sunt tocmai o persoană comodă, sunt puţin mai dificilă. Vin cu sechele de relaţii eşuate, sunt mai greu de suportat. Îmi place să mă răsfăţ, să mă alint, dacă am ocazia (...) Nu e şomer, nu ies aşa cu oricine. Să zicem că e avocat. Fetiţa mea l-a cunoscut, iar el se comportă exemplar. Şi bunica mea l-a cunoscut şi e foarte încântată"

Din relaţia Roxanei Vaşniuc cu Ionuţ a rezultat o fetiţă perfect sănătoasă care s-a născut în anul 2015 şi a primit numele Rose Marie.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest