Roxana Vaşniuc, în lacrimi la "Agentul VIP"! "Ai grijă de fetiţa mea"

 

În emisiunea de joi "Agentul VIP", Roxana Vaşniuc a izbucnit în plâns la auzirea vocii unei persoane extrem de dragi.

Roxana Vaşniuc a fost invitată în emisiunea "Agentul VIP" de joi seară şi a avut parte de o surpriză cât se poate de mare. Prin telefon a intrat mama sa, cu care nu s-a mai văzut de o lună.

"De când era mică voia să fie în televiziune. Dacă acum, cu Ionuţ, n-a fost să fie... Asta e. Nu ne pare rău. Nu ne-am mai văzut de luna trecută. I-am spus să fie cuminte şi să aibă grijă de fetiţă. Asta este Roxana, nu mai plânge. Ai grijă de fetiţa mea şi s-o iubeşti mult", a declarat mama Roxanei Vaşniuc.

Motivată de cuvintele emoţionante ale femeii care i-a dat viaţă, Roxana a izbucnit în lacrimi şi a făcut declaraţii printre suspine. Experienţa prin care a trecut i-a dat lecţii serioase.

"Poate să-şi vadă copilul oricând doreşte. În mod normal, două weekend-uri pe lună. Dacă nu mai poate de dorul ei, eu nu am nicio problemă. Este copilul lui. Din partea mea, are tot sprijinul (...) Nu-mi pare bine că m-am despărţit de părinţii mei. Dumnezeu o să le dea tărie să fie fericiţi. Niciodată n-avem o siguranţă. Indiferent dacă voi avea parte de susţinere din partea lui, sau dacă va trebui s-o cresc singură, întotdeauna va avea tot ce e necesar pentru buna creştere şi dezvoltare a unui copil. E binecuvântarea lui Dumnezeu ce s-a revărsat asupra mea, cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat de când exist. E singurul lucru care-mi aduce fericire în fiecare zi. Am plâns în această seară, e normal. S-au acumulat multe lucruri în sufletul meu. Copilul mă face să uit de toate relele şi mizeriile acestei lumi în care trăim. Oamenii nu mai preţuiesc familia. Li se par mai importante câteva distracţii de moment. Când ne e mai greu, cu asta rămânem de fapt. Doar cei apropiaţi ne sunt alături. Nu maşini, haine sau ceasuri de firmă", a mărturisit Roxana Vaşniuc după discuţia cu mama sa. 

Roxana Vașniuc și-a dorit foarte mult o familie și a născut anul trecut o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Rose Marie, al cărui tată este un bărbat pe nume Ionuţ.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest