Saveta Bogdan, la un pas de moarte! A pierdut mai bine de jumătate de litru de sânge! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Îndrăgita cântăreaţă de muzică populară, Saveta Bogdan a fost victima unui eveniment extrem de neplăcut. Artista a fost în direct la „Agenţia VIP” unde a povestit cu lux şi amănunte experienţa şi cum a fost nevoită să îl depăşească.

Saveta Bogdan a fost protagonista unui accident în bucătărie. La foarte puţin timp după ce a ajuns în America, artista s-a tăiat la mână destul de rău. În urma incidentului, aceasta a piedut foarte mult sânge şi a fost obligată să apeleze la cadrele medicale din SUA, acolo unde se află acum.

„M-ați găsit cu mâna...ia uitați! Bandajată, vai de capul meu. Am vrut să fac și eu acolo o mâncare, că ai mei au fost învățați să mănânce numai grătare. La un moment dat m9-a sărit desfăcătorul direct în mână și curgea sângele foarte tare, am umplut tot în casă, curgea sângele ca la chivetă. Am avut impresia că mi-am tăiat o venă acolo, fără să vreau...A curs foarte mult sânge și am fugit repede la spital, deși eu nu am aici asigurare, aici nu te bagă nimeni în seamă și acum să văd cât mă costă. Am stat vreo 3 ore acolo, mi-a curs sânge de am înnebunit. Am 5 copci la mână...Am făcut antitetanos” a spus Saveta Bogdan, la „Agenția VIP”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest