Securea războiului nu va fi îngropată! Laura Lavric, dezamăgită de sora sa: „Este un om periculos”

 

Laura Lavric a fost invitată în platoul „Agenţiei VIP” unde a vorbit cu lux de amănunte despre relația cu sora sa. După ce cea cu care a copilărit a jignit-o într-o emisiune televizată, a fost răvăşită total.

Laura Lavric a declarat că nu mai este cale de împăcare între ea şi sora sa. Ecaterina Traian a fost la un pas de a-i distruge cariera de 50 de ani a artistei, după ce a aruncat cu injurii la adresa acesteia

„De foarte multe ori am iertat-o și mereu a făcut la fel. Este un om cu probleme[...] Sunt un om credincios, nu o urăsc, nu o iubesc, nu o mai doresc în viața mea pentru că e un om periculos. Să-i dea Dumnezeu sănătate, pe mine să mă lase în pace. Pentru mine nu mai este sora mea” a spus Laura Lavric, în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”.

Episodul a fost unul marcant pentru Laura Lavric. În urmă cu ceva timp, artista a declarat că în acea perioadă îi era teamă să iasă din casă, din cauza posibilelor reacţii ale oamenilor. Cu toate acestea, după ce şi-a făcut curaj, oamenii au avut numai cuvinte de încurajare pentru aceasta.

"Am făcut un şoc şi m-am trezit, când vedeam ce spune la televizor, m-am trezit cu pete albe pe faţă. Nu îndrăzneam să ies din casă, pentru că nu ştiam cum mă priveşte lumea. Ziceam Doamne Fereşte o să creadă aşa ceva, a fost şocant si când treceam pe stradă şi erau bătrâne şi tineri care treceau si spuneau să nu fiu supărată, că mă iubesc şi că sora mea este bolnavă, m-a ajutat foarte mult. Eu o consider o cumpănă pentru că a fost foarte greu şi de atunci apelez la pastiluţe de tensiune." a spus Laura Lavric cu ceva timp în urmă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest