Serghei Mizil, vedenii stranii cu nepotul mort în accident: "Vorbeam cu el. Era un dreptunghi de lumină"

 

Serghei Mizil este unul dintre personajele mondene mereu cu zâmbetul pe buze şi glumele fac parte din rutină. Totuşi, există ceva ce nu ştie multă lume: poate vorbi cu cei plecaţi dintre noi.

Cora, soţia lui Serghei Mizil, a fost invitată alături de acesta în emisiunea "Agentul VIP" de pe Antena Stars. Deşi el e cunoscut ca un personaj dur, există o parte spirituală care îl contrazice. În această seară, Cora a mărturisit cele mai adânci secrete ale soţului ei, Serghei.

"Să spunem adevărul adevărat. Serghei de fapt are tot felul de percepţii. Pe care le are, le spune, şi apoi le neagă. El vede, îmi povesteşte, apoi neagă: 'poate mi s-a părut' şi aşa mai departe. Este vorba despre nepotul care a murit în accidentul de maşină. Eu m-am trezit noaptea, Serghei era la geam, plecat din pat şi l-am întrebat: ce faci acolo? Şi mi-a zis: 'uite Răzvan, nu mă lasă în pace'. El mi-a zis că l-a văzut ca pe un dreptunghi de lumină", a mărturisit femeia.

Serghei nu a ezitat şi a confirmat toate cele spuse de Cora: "Vin morţi la mine, din-astea... Vin morţi cunoscuţi, din familia mea, mai mulţi. Răzvan venea şi îl vedeam cum merge sub brazii ăia, şi sor-mea a venit şi mi-a spus că l-a visat sub brazii mei. Şi pe Nicu Ceauşescu l-am văzut. Îi simt prezenţa, cum râde, cum... Simt că e el, nu că e unul sau altul".

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest