Şi nu ne duce pe noi în ispită! Bianca de la „Insula Iubirii”, detalii incendiare despre dansul lasciv din faţa lui Eusebiu! VIDEO

 

Eusebiu, concurentul de la „Insula Iubirii”, încă de la început, a fost catalogat drept cel mai „cuminte” bărbat de la insulă. Însă ispita Bianca a ştiut ce arme să scoată, ca să îl farmece.

Luni seară, ispitele feminine au pus la cale un plan pentru a-i prinde în mreje cât mai repede pe concurenţi. Planul a constat în dansuri lascive, care ar încinge imaginaţia oricărui bărbat.

Prezentă în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, ispita Bianca a oferit detalii ameţitoare despre seara în care a dansat pentru Eusebiu. Se pare că Eusebiu s-a arătat a fi cu adevărat impresionat de dansul lasciv al acesteia.

„Nu i-am făcut nimic, absolut nimic. Aaș a fost să fie...noi am început de dimineață practic, am luat prânzul împreună, ne-am cunoscut puțin și seara i-am promis că îi voi face un dans și nimic mai mult. Eu trebuia să dansez 5 minute și am dansat 45 de minute. Am dansat din plăcere, pentru că îmi place foarte mult să dansez. El voia să-i arate iubitei că poate să reziste, că este un băiat serios. Știa că iubita lui o să vadă imaginile...” a povestit ispita Bianca, la „Agenția VIP”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest