Şi-a dezvăluit secretele! Andreea Bănică, metodele pentru a se menţine în formă, chiar dacă mănâncă prost VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Andreea Bănică este una dintre cele mai frumoase şi sexy prezenţe din showbiz-ul românesc. Mămică a doi copii, artista a mărturisit în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” cum reuşeşte să se menţină în formă, chiar dacă are un program solicitant.

Este o eroină! Andreea Bănică ştie cum să îşi împartă timpul, pentru a nu-şi neglija nici cariera, nici familia, dar nici propria persoană. Artista a declarat că este adepta dulciurilor, în special a amandinelor, dar cu toate acestea are grijă de modul în care arată.

Din cauza faptului că tinde să se îngraşe foarte repede, Andreea Bănică încearcă să îşi ţină din frâu poftele, prin diete regulate. "Eu am fost fata din liceu, din școală care s-a maturizat mult mai greu. Atunci probabil că m-am dezvoltat mult mai târziu. Toată lumea spune că am silicoane, dar am născut și eu doi copii. Unele femei arată mai bine la maturitate, altele mai rău. Mulțumesc lui Dumnezeu mereu mi-a plăcut să arăt bine, să fiu un exemplu. Sunt într-o continuă dietă toată viața pentru că am tendință de îngrășare. Mănânc amandine cu tava, să îți spună doamna de la Eforie Nord câte iau, mă duc acasă cu tava și mănânc mult, înainte să împart. Este normal să investesc în imaginea mea și nu doar din punct de vedere al hainelor.", a declarat Andreea Bănică, la Agenția Vip.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest