Şi-a pierdut mustaţa la pariuri! Cum a reuşit Vali Vijelie să rămână fără „emblema” lui VIDEO

 

Mustăcioara lui, pana corbului. Sau aşa era. Atunci când s-a lansat în industria muzicală, Vali Vijelie avea cu totul un alt aspect faţă de cel de acum. Invitat în platoul emisiunii „Agenţia VIP”, artistul a mărturisit cum a reuşit să îşi piardă mustaţa la pariuri.

În cadrul unei emisiuni televizate, Vali Vijelie a făcut un pariu cu Minodora, mizând pe faptul că artista nu poate face zece ture de stadion. Dar ce să vezi? Celebra cântăreaţă a făcut chiar 15! Miza a fost suma de 500 de euro şi renunţarea la mustaţă, în direct! Zis şi făcut! După ce a câştigat pariul, Minodora s-a îmbogăţit cu 500 de euro și cu o amintire nepreţuită!

La „Agenţia VIP”, Vali Vijelie a dezvăluit şi care a fost motivul pentru care și-a lăsat mustaţă de la bun început. Pentru că a început să cânte la evenimente de la vârsta fragedă de 14 ani, avea nevoie de un element care să îl maturizeze mai mult, pentru a putea fi luat în serios de clienţii săi.

„Eram cu prietena, colega mea, Minodora. La un moment dat discutam noi acolo şi spune că ea poate să facă zece ture de teren. Şi atunci am pus pariu cu ea şi i-am zis că îî dau 500 de euro şi îmi rade mustaţa în direct. Am mers pe teren, momentul s-a şi filmat, şi când am ajuns mi-a spus sa fiu pregătit. Nu a făcut 10 ture, ci 15 ture. Am fost să o văd cu ochii mei. Am revenit în emisiune şi prezentatorul emisiunii a zis că dacă face Minodora 15 ture, se bagă într-o cutie cu serpi, el având fobie de şerpi. S-a băgat în cutie, a spart cutia. S-a antrenat Minodora. 

E mai bine fără mustaţă. M-am obişnuit așa. Fiind puştan, cântând la nunţi, de aia mi-am lăsat şi mustaţă. Să par mai mare. A fost mai bine că am pierdut-o la pariuri.” a spus Vali Vijelie, în emisiunea „Agenţia VIP”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest