Silvia Dumitrescu, apariţie incendiară la 60 de ani! Le dă clasă tuturor adolescentelor din ziua de astăzi VIDEO

 

Silvia Dumitrescu este o femeie cool şi cu un stil extrem de îndrăzneţ! În ciuda faptului că are 60 de ani, artista încă are un look fresh şi o atitudine adolescentină. În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Agenţia VIP, a mărturisit cum reuşeşte să se menţină atât de energică, dar şi care sunt ingredientele pentru buna dispoziţie cu care molipseşte pe oricine!

Silvia Dumitrescu este, fără îndoială, un exemplu de urmat. Recent, a împlinit 60 de ani, dar pentru ea, vârsta este un simplu număr! Agenţii VIP au transmis, în direct, imagini de la petrecerea acesteia, acolo unde a fost înconjurată de cele mai dragi persoane din viaţa sa.

Prietenii Silviei Dumitrescu au vorbit de unuele dintre cele mai frumoase şi haioase amintiri pe care le au cu aceasta: "Apăruse pe micul ecran, a venit în studio și ne-a zis că este belea. A rămas belea numele ei. / Silvia a fost una din profesoarele mele de canto și mă certa întotdeauna, este un artist special. Dacă nu-i plăcea ceea ce făcea pur și simplu pleca. / E o amintire chiar de la începutul colaborării, am repetat cu ea piesa de la Mamaia și cea mai frumoasă amintire este că a urcat pe scenă și a luat premiul întâi.", au spus prietenii Silviei Dumitrescu, la Agenția Vip.

Silvia Dumitrescu a vorbit şi despre starea sa de sănătate! În ciuda faptului că este o persoană energică cu poftă de viaţa, artista se confruntă cu o boală pentru care nu există leac, dar din fericire, poate fi ţinută sub tratament. "Am o boală a tiroidei care se numește hashimoto. Nu se moare de la ea, ești tot timpul pe tratament, nu are leac.", a povestit Silvia Dumitrescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest