Simona Sensual şi-a schimbat total viaţa! De la petrecerile extravagante la afaceri de succes! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Simona Suhoi, ex-Sensual, şi-a schimbat total viaţa! A dat uitării petrecerile extravagante şi cluburile de fiţe şi a devenit o adevărată femeie de afaceri!

Simona Sensual este absentă de ceva vreme din lumina reflectoarelor. Dar nu degeaba! Aceasta s-a orientat pe afaceri...delicioase. Frumoasa brunetă şi-a deschis fabrică ce se ocupă cu prepararea dulciurilor şi prăjiturilor.

Se pare că suma pe care a investit-o în această afacere, nu a fost deloc una de neglijat, dar a primit un ajutor considerabil. Nu, nu din partea vreunui bărbat, ci din partea programelor care accesează fonduri europene.

"Pot spune că sunt mulţumită şi s-au îndeplinit anumite vise. Vreau să îmi extind afacerea de dulciuri şi prăjituri. Am renunţat la promovarea afacerii, să fac publice anumite detalii. Dacă ar fi să ne gândim la birocraţia din România, este vorba de o sumă considerabilă. Am avut şi acces la anumite programe pentru fonduri europene şi am reuşit să mă extind cu această ocazie." a declarat Simona Sensual pentru Agenţia VIP.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest