Sosia Vioricăi Dăncilă, amănunte inedite din culisele finalei „iUmor”! Cum i s-a schimbat viaţa VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Sosia Vioricăi Dăncilă, pe numele real de Irena Boclincă a avut parte de prima apariţie la TV, după ce a fost desemnată câştigătoarea celui de-al şaselea sezon iUmor. A câştigat admiraţia tuturor după gestul uimitor pe care l-a făcut, acela de a dona premiul lui Vasi, concurentul aflat în scaun cu rotile.

Irena Boclincă, invitată la "Agenţia Vip", a dezvaluit, in direct, amănunte inedite din culisele finalei celui mai "nebun" show de televiziune. Din spusele ei, finala prin care a trecut a fost extrem de dură, iar presiunea o acaparase la un moment-dat.

După apariţia la iUmor, actriţa a început să aibă din ce în ce mai multe show-uri, dar lucrurile nu sunt chiar roz. Irena Boclincă a declarat că personajul pe care îl imită este destul de costisitor din punct de vedere al imaginii, aşa că financiar nu există o mare diferenţă.

Mai multe detalii despre experienţa în cel mai „nebun” show de televiziune a oferit, în cadrul platoului Agenţia VIP şi le puteţi vedea în clipul de mai jos.

„Finala a fost foarte dură, dar de la televizor celelalte păreau mai uşoare. Şi acum mi s-a părut atât de dur. Mă uitam cum pică, pică concurenţii şi zic, băieţi fiţi atenţi, atunci când termin zic ce am de zis. (...) Viorica este scumpă. E foarte greu, dar fac ceea ce îmi place.” a mărturisit Irena Boclincă, câştigătoarea sezonului celui de-al şaselea sezon iUmor, în cadrul emisiunii "Agenţia VIP"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest