Stela Bizdu, detalii terifinte despre accidentul şocant pe care l-a suferit. "Mi-am văzut piciorul la un metru de mine" VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Stela Bizdu, femeia cu chip angelic are o poveste care îţi dă fiori pe şira spinării. Doar o minune dumnezeiască a salvat-o, iar acum a învăţat să meargă din nou, după ce i-a fost retezat un picior. Invitată în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” a povestit momentele şocante prin care a trecut.

Stela Bizdu a trecut printr-o dramă incredibilă, ca o luptătoare. Lucru pe care nu mulţi oameni l-ar putea face. Şi-a văzut piciorul retezat la un metru de ea, a crezut că moare, dar şi-a dat seama că cineva Sus o iubeşte enorm, astfel că merită să se bucure de orice clipă din viaţă.

"7 iulie 2018 a fost ziua care m-a marcat şi mi-a schimbat viaţa complet. Mi-am văzut piciorul la un metru de mine. Am auzit ţipetele surorii şi ale mamei. Îi mulţumesc Lui Dumnezeu că nu a păţit nimic familia mea. Eu sunt puternică şi rezist. Am crezut că o să mor. Stăteam cu ochii închişi şi ziceam că am murit. În opt minute a venit salvarea. Mătuşa la care am oprit este cea mai apropiată rudă de spitalul Floreasca, nu ştiu dacă mai aveam şansă să fiu aici dacă se întâmpla în altă parte. Îngerul cu ochii albaştri este cel care m-a salvat. A apărut de nicăieri un băiat care a venit la faţa locului şi mi-a aplicat un garou", a povestit Stela Bizdu la "Agenţia Vip".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest