Tatăl Silviei de la Vegas a murit în braţele ei! "A fost pictor şi mama a lucrat la o fabrică"

 

Silvia de la Vegas a fost invitată în emisiuena de luni seară "Agentul VIP" şi a povestit despre cea mai grea încercare a vieţii sale: pierderea unuia dintre părinţi. În acelaşi timp, vedeta a povestit despre viaţa de familie.

Invitată în emisiunea "Agentul VIP" de pe Antena Stars, Silvia de la Vegas a povestit despre unul dintre cele mai grele momente din viaţa sa şi anume pierderea tatălui. Bărbatul i-a murit în braţe.

Întotdeauna am avut un drum în viaţă. Mi-a plăcut să particip la tot felul de concursuri. Am 35 de premii internaţionale câştigate la concursuri internaţionale (...) Zilele astea, de când l-am născut pe Alexandru, m-am gândit destul de des la tata. El mereu îmi spunea că el n-o să moară până nu-şi va ţine nepoţelul în braţe. A fost prietenul meu cel mai bun, omul lângă care am învăţat să merg pe bicicletă, pe role... Mama avea 24 de ani, tata 60, s-au îndrăgostit şi am apărut eu, dar dintr-o dragoste foarte pură. Tata a fost un fost prizonier de război, a stat în Siberia 14 ani. A venit acasă când făceau parastasul, a mâncat din propria colivă. Când i-a spus mama că a rămas însărcinată, el şi-a dorit foarte mult o fată şi am apărut eu. (...) Am avut o discuţie de final, una tristă dar în care am zâmbit. Aveam 22 de ani. I-am spus să meargă cu încredere, că voi urma tot ce am învăţat de la el. Cred că ar fi foarte mândru de femeia care sunt acum. Mama mea a avut un accident vascular în urmă cu mulţi ani, iar acum eu am devenit mama mamei mele", a mărturisit vedeta în emisiune.

Silvia Lăuneanu este una dintre cele mai senzuale vedete din ţara noastră. Este nu doar talentată, ci şi înzestrată cu o frumuseţe naturală. Aceasta s-a făcut remarcat drept Silvia de la Vegas sau "fata cu vioara".

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest