Un nou scandal! Stela Enache e şocată! Naomi i-a furat identitatea

 
+2 click pentru
galerie

Artista Stela Enache este foc şi pară. Naomi şi-a schimbat numele pe Facebook în "Stela Enache", iar acest lucru a înfuriat-o teribil pe adevărata Stela. Naomi s-a apărat, marţi, la "Răi da' buni", de la Antena Stars.

"Am fost anunţată că Naomi este 'Stela Enache' pe Facebook. Ea trimite mail-uri cu numele meu. Nu înţeleg de ce şi-a luat numele astă. El ştie cine este 'Stela Enache'. Eu l-am cunoscut pe vremea când el era Florin şi chiar l-am apreciat la acea vreme. Nu ai voie să fii 'Stela Enache' nici măcar o oră, nu o săptămână. Mi-am pierdut o zi din viaţă pentru această greşeală. Am sunat la avocat", a declarat Stela Enache.

"Îmi cer mii de scuze, am auzit tot ce a spus doamna Stela Enache. Eu l-am lăsat pe iubitul meu să se ocupe de Facebook pentru că eu nu mă pricep. El a schimbat. A văzut că vă urmăream şi a schimbat numele. A uitat şi parola, nu mai aveam cum să modific. Trebuia să aşteptaţi o explicaţie, mi s-a părut că aţi fost rea. Mă rog din suflet să mă iertaţi, nu am vrut", a spus Naomi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest