VIDEO/ Loredana Chivu, viitoare mireasă! Când va face pasul cel mare: „Mă văd casnică, cu trei copii”

 

Loredana Chivu are planuri mari! Admiratorii îşi pot lua gândul de la ea! Prinsă bine în mrejele dragostei, fosta asistentă TV este pregătită pentru marele pas. Şi nu numai atât...îşi doreşte să fie şi mămică.

Loredana Chivu este îndrăgostită lulea de noul ei iubit. Iar asta se poate observa de la o poştă. Invitată în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” aceasta a mărturisit că deşi iubitul ei preferă mâncarea fast-food, ei îi place să îi gătească şi să îl răsfeţe cu tot felul de preparate.

"Nu se supără iubitul meu. Cândva o să gătesc și eu așa, eu gătesc și acum. Îmi place să gătesc. Știu să fac și sarmale, am făcut de vreo 5-6 ori. Iubitului meu îi place să mănânce fast-food, n-am apucat să îi fac sarmale. Când gătesc, mă satur din miros. Când vin prietenii în vizită gătesc, dar pentru mine nu, mănânc salate. Există cineva în viața mea, trebuie să gătesc pentru cineva.", a declarat Loredana Chivu, la Agenția Vip.

Loredana Chivu renunţă la apariţiile mondene

Tot în platoul „Agenţiei VIP, focoasa blondină a dat o veste bombă! În direct, a declarat că atunci când va deveni în mod oficial soţie, va renunţa la dans şi la apariţiile cu care ne-a obişnuit.

"Eu mă văd o nevastă casnică cu trei copii. Am timp să îi fac pe toți, toate la timpul lor. Nu am fost cerută încă. Dacă sunt măritată nu voi mai putea să dansez pentru că deja am început să pun bazele unei afaceri și o să mă ocup de altceva.", a mai spus Loredana Chivu, la Agenția Vip.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest