Adevărul despre viața de cuplu a Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda: „Romantismul e la cota de jos”/ VIDEO

 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă românească! Și chiar dacă dinamica mariajului lor este urmărită de foarte multe persoane, nu mulți sunt cei care cunosc adevărul din intimitatea relației lor.

În cadrul reality-show-ului „Fetele lu’ Tavi” de la Antena Stars, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au recunoscut cum stau, de fapt, lucrurile în căsnicia lor. Potrivit spuselor celor doi, de când în viața lor au apărut cele două minuni, Victoria și Iris, totul s-a schimbat radical.

Gabriela Cristea tânjește dupa momentele romantice în doi, pe care obișnuia să le aibă cu partenerul de viață, înainte să devină mamă pentru prima dată și a recunoscut că nu mai are timp de romantism și nici nu crede că lucrurile se vor transforma prea curând.

”Romantismul la noi acum este la cota de jos, nu are cum să fie altfel. Suntem mulțumiți doar că ieșim, nu mai putem să ne ținem de mână romantic, să ne șoptim vorbe dulci, căci nu mai e cazul. Avem lucruri de făcut: copilul, șervețelul, stai, ține-l, vezi să nu-și pună supă în cap și lucruri de genul acesta.

Acum îmi doresc un moment în doi, dar vreau să fie vară, să fiu la Marea Neagră pe un șezlong, să dorm și să nu aud că strigă cineva după mine că vrea ceva, dar nu cred că e cazul prea curând”, a spus Gabriela Cristea, cu regret în glas, în cadrul reality-show-ului "Fetele lui Tavi" de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest