Reacția lui Tavi Clonda, după ce Maria Constantin s-a legat de modul în care arată Gabriela Cristea: „Caută scandal”/ VIDEO

 

După ce Maria Constantin s-a luat de modul în care arată Gabriela Cristea, Tavi Clonda a reacționat. Partenerul de viață a prezentatoarei TV i-a dat replica interpretei de muzică populară!

În urmă cu puțin timp, Maria Constantin a făcut câteva observații referitoare la fizicul Gabrielei Cristea, după ce silueta acesteia a avut de suferit în urma celor două nașteri. Ulterior, interpreta de muzică populară și-a schimbat declarațiile și a dat-o la întors mărturisind că prezentatoarea TV este „o femeie foarte frumoasă”.

Cât despre motivul pentru care a spus că Gabriela Cristea ar fi o femeie rea, Maria Constantin a aruncat vina în ograda răposatului său soț, Marcel Toader, care ar fi descris-o așa pe vedetă, în timpul mariajului.

„Asta este că aici s-a interpretat. Eu am spus că fostul soț asta îmi spunea despre ea. Eu nu știu că nu am vorbit cu ea, nu am stat cu ea, nici măcar nu mă salut sau ceva mai mult, așa că nu am de unde să știu cum este așa că mi s-a spus că este rea.”, a spus Maria Constantin.

Cum a reacționat Tavi Clonda

În cadrul reality show-ului „Fetele lui Tavi”, Tavi Clonda a avut o primă reacție referitoare la spusele Mariei Constantin despre partenera lui de viață. Artistul a glumit spunând că Gabriela Cristea este într-adevărat „o femeie sexy și rea”, în continuare ținând să precizeze că nu este interesat deloc de scandalurile în care interpreta de muzică populară încearcă să îi implice.

„Așa a zis? Să fie sănătoasă! Adevărul că ești cam „rea” cu mine. Sexy și rea. Băi, prințesă, noi ne știm așa de bine cine suntem și cum suntem, iar lumea caută scandal, pe noi nu ne interesează. Cine vrea scandal, să și-l ia. Să se bată singur, în oglindă. Și cine spune, de fapt, ăla este, știi? Ca măgarul din poveste. Nici nu știu de ce ai pronunțat niște nume. Nu vreau să fiu în aceeași propoziție cu persoane pe care nu le cunosc și nu mă interesează să le cunosc”, a transmis Tavi Clonda.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest