Gabriela Cristea a făcut marele anunţ! Astăzi este o zi importantă pentru prezentatoarea TV

 

Gabriela Cristea este în culmea fericirii. După ce a devenit mămică, frumoasa vedetă nu a mai apărut în faţa micilor ecrane, aşa cum o ştia toată lumea – adică în rolul de prezentatoare. Dar pentru că niciodată nu este prea târziu, astăzi va începe emisiunea „Like a star” pe Antena Stars, moderată chiar de ea!

Gabriela Cristea a făcut marele anunţ pe una din reţelele sociale unde este activă. Vedeta a scris un mesaj în care i-a invitat pe toţi pe cei care o cunosc şi care o admiră, să fie alături de ea, începând cu ora 18:45 până la 20:45, dar şi de la 00:00 la 01:0, timp în care va rula emisiunea prezentată de ea.

"Vă aştept cu mare drag în seara asta de la 18:45 la premiera show-lui #likeastar, pe Antena Stars TV #socialmediaexperiment #tvshow #newproject", a scris Gabriela Cristea.

Totul despre conceptul emisiunii

Emisiunea „Like a Star” reprezintă un experiment social, în care 12 concurenţi – 6 fete, 6 băieţi, vor convieţui împreună sub acelaşi acoperiş şi vor avea ca scop atragerea unui număr cât mai mare de urmăritori pe o platformă de social media.

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Cred că suntem cu toţii de acord că platformele social media au devenit parte din viaţa noastră. Trebuie să recunosc că viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit părinţi pentru a doua oară, însă mă simt pregătită 100% să revin pe piaţa media. Am toată susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment. Consider că experienţa mea în televiziune mă va ajuta atât pe mine, să mediez conflictele sau situaţiile confuze care ar putea apărea în casă, cât şi pe ei, pentru că sunt hotărâtă să le pun la dispoziţie toate sfaturile mele pentru a-i ajuta pe cei 12 concurenţi să se afirme! Va fi un experiment social interesant, pe care abia aştept să îl descoperim împreună, căci vă dau întâlnire zilnic!", a declarat gazda emisiunii, Gabriela Cristea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest