Noi conflicte în casa „Like a Star”! Şi-au împărţit pumni şi picioare, pentru atenţia unei concurente/ VIDEO

 

Tensiunile au atins cote maxime în casa „Like a Star”. Chiar dacă s-au înscris pentru a câştiga notorietate în social media, iată că anumiţi concurenţi au uitat care a fost motivul pentru care au venit în competiţie. Dacă la inceput se focusau pe task-urile date, acum atenţia şi dragostea din partea concurentelor, par a fi mai mai importante pentru reprezentanţii sexului masculin din emisiuni.

Paul, unul dintre concurenţi, incearcă cu tot dinadinsul să îşi găsească sufletul pereche în emisiune. Şi cum altfel să facă asta, dacă nu prin interacţiunea cu toate fetele din casă. Nicio problemă până aici. Doar că, anumite concurente deja formează cupluri cu alţi concurenţi, motiv pentru care, Paul reuşeşte să creeze tensiuni şi gelozii în rândul celorlalţi.

Mai mult de atât, un alt concurent care a reuşit să îi stârnească pe ceilalţi este Liviu. Bărbatul a încercat să îi fure un sărut Anei, care deja se află într-o relaţie cu Ionatan. Hoţul neprins, negustor cinstit, nu-i aşa? Dar ce se întâmplă când e prins? Asta a aflat-o chiar Liviu pe pielea lui, în moment ce a intrat Ionatan pe uşă! Un scandal de proporţii a izbucnit în casa „Like a Star” şi chiar dacă prima intenţie a lui Ionatan a fost să îi împartă pumni şi picioare lui Liviu, acesta a fost oprit la timp.

Emisiunea "Like a Star" este difuzatã de luni pânã vineri, între orele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, atunci când va fi desemnat Star-ul Săptămânii cel care a acumulat cei mai mulți urmăritori pe contul de Instagram. Ei vor face regulile casei pentru următoarele şapte zile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest