Seara romantică s-a transformat într-un fiasco total! Diana i-a dat umilinţă maximă lui Catălin de la „Like a Stars” VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

După ce prima poveste de dragoste a prins contur în casa „Like a star”, între Nicoleta Dragne şi Tavi Marcu Răzvan, toată lumea se aştepta ca un nou cuplu să se formeze, datorită tachinărilor de care au avut parte Diana şi Cătălin, în ultima vreme. Ca să lămurească situaţia dintre ei, Cătălin i-a pregătit Dianei o cină romantică, dar ce trebuia să fie un moment frumos, s-a transformat într-un fiasco total.

S-au așezat la masă, iar preţ de câteva secunde s-au bucurat de mediul în care se aflau. Odată cu începerea discuţiei, lucrurile au luat o turnură dramatică, astfel încât s-au aruncat multe cuvinte grele şi repoşuri adunate de-a lungul timpului.

Cătălin a ţinut să sublinieze că datorită rolului de tată, este un bărbat mult mai responsabil şi serios, motiv pentru care potenţiala parteneră trebuie să fie dispusă să aibă grijă de copilasul lui: „Eu am un copil şi ştii ce implică treaba asta, este o responsabilitate. Eu am o altă maturitate, privesc lucrurile diferit de tine. Am decis să vorbim mai multe, despre noi, să dăm cărţile pe faţă, să îmi dau seama ce ai tu în cap, să îţi dai seama ce am eu în cap. Să îţi dai seama de lucrurile pe care oamenii pe care la suprafaţă le admiră, dar în interior, se pierd pe traseu. Eu am un copil, o responsabilitate pentru mine şi eu nu îmi permit să îmi neglijez copilul.” a spus Cătălin

Desigur că replica Dianei nu a întârziat să apară: „Eu nu caut, neapărat, o relație. Îmi place să mă distrez, să cunosc oameni. Sunt şi micuţă, fără obligaţii. (...) Eu nu aş putea face faţă unei situaţii de genul. Eu sunt o femeie liberă, vreau ceva, altceva. (...) Eu m-am gândit foarte bine şi nu vreau să leg nimic. Nu am venit să îmi fac aici nicio relaţie, vreau doar să mă distrez. N-am ce să caut altceva la vârsta mea. Simt ca mă tragi, un pic la răspundere. Am stat şi m-am gândit la toate evenmentele cu Tavi şi Ana şi ceva e putred.” a răspuns Diana.

Lucrurile au escaladat rapid şi au condus la un scenariu rupt din filmele dramatice. După o scurtă analiză a comportamentului Dianei din casă, Cătălin i-a spus cum anume o vede:  „Eu am observat foarte multe chestiuni în casă, că eşti influentată şi că de multe ori nu sunt acţiunile tale, sunt ale altor persoane şi automat te influenţează. Că poate eşti puţin prostuţă, între ghilimele. Eşti naivă, te laşi influenţată!” a spus Cătălin.

Cu nervii întinşi la maxim, Diana i-a aruncat apa din pahar, în faţă şi a părăsit întâlnirea. Dacă doriţi să vedeţi cum va evolua situaţia dintre cei doi, vă puteţi uita de luni pânã vineri, între orele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00. La sfârşitul fiecãrei sãptãmâni, în cadrul ediţiei de galã, difuzatã sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, se va nominaliza un star al sãptãmânii, bazat pe votul celor din casã. Star-ul sãptãmânii primeşte o stea şi dreptul de a stabili regulile în casã timp de o sãptãmânã. La fiecare eliminare sau abandon, un nou concurent va avea ocazia sã intre în casã, astfel cã în toatã perioada difuzãrii castingul rãmâne deschis.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest