Tensiunea a atins cote maxime în casa „Like a star”! Iubitul Nicoletei Dragne, replici acide la adresa blondinei: „Ăla care te atinge pe fund”

 

Primul cuplu format în cadrul emisiunii „Like a Star” a avut parte şi de primul conflict. Nicoleta Dragne şi noul ei iubit, Tavi, au avut un schimb de replici dure, după ce blondina a fost acuzată de partener că ar fi fost pălmuită peste fund de Mădălin, cel mai nou concurent din casă.

Între Tavi şi Nicoleta, tensiunea a atins cote maxime, astfel încât au ajuns să se certe la cuţite! Tavi i-a reproşat Nicoletei că lasă pe oricine să o pipăie, iar pentru că blondina nu a spus nimic, acesta a erupt ca un vulcan. Mai mult de atât, concurentul de la emisiunii „Like a Star” a dezvăluit că în ciuda faptului că toată lumea l-a avertizat să aibă grijă cu „fosta ispită de la Insula Iubirii”, el nu a vrut să dea ascultare şi să aplece urechea la ce spuneai cei din jur.

„Vezi, mă, ce femeie mi-am luat? Toată lumea îmi zicea că mă va face de râs fata asta de la „Insula Iubirii”. Răzbunarea e arma prostului. După chestia asta, noi doi vom fi doi concurenți, pentru că din greșeală, formasem un cuplu. Eu sunt supărat pe tine, pentru că permiți să se întâmple asemenea lucruri. Ia mâna de pe mine, du-te și pune mâna pe ăla care te atinge pe fund” a spus Tavi, către Nicoleta Dragne.

Atunci când lucrurile păreau că vor escalada rapid, Tavi şi-a dat seama de faptul că nu s-a întâmplat nimic între Nicoleta şi Mădălin şi că totul a fost pus la cale de colegii lor, pentru a le sabota relaţia. Nicoleta Dragne este cea care a calmat toată situaţia după ce i-a explicat iubitului său că mărul discordiei este chiar Cătălin, concurentul care a vrut să facă mişto de Tavi, doar pentru că ştia că se va enerva instant, odată la auzirea veştii că Nico a fost pipăită de alt bărbat.

„Am vorbit. De unde știi tu că nu o să primească Olguța palme peste fund? Așa, și? Mi-a plăcut palma peste fund. De ce nu ți-a zis Cătălin că mi-a dat și el o palmă peste fund? Stai prost cu nervii? Am glumit cu tine, băi disperatule de viață. Cătălin face mișto de tine, că știe cum faci. Nu era normal să vii să mă întrebi întâi?” a spus și Nicoleta Dragne, extrem de iritată de situație.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest