Scandal monstru în casa „Like a Star”! Şi-au împărţit pumni şi picioare, în direct! Imagini incredibile VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Tensiunile au atins cote maxime în casa „Like a Stars”. Tavi şi Mădălin au fost protagoniştii unui scandal de proporţii, rupt din filmele de acţiune, iar motivul încăierării a fost unul de-a dreptul incredibil.

În timp ce Tavi explica comportamentul lui din ultimele zile, printre cuvintele folosite s-a strecurat şi unul incorect. Mai precis, concurentul din cadrul experimentului de televiziune „Like a Star” a spus „ironisme”, în loc de „ironii”. Iar pentru că Mădălin este un adevărat "grammar nazi" nu s-a putut abţine din a-l satiriza pentru greşeala făcută.

Deranjat că a fost luat la mişto de Mădălin, Tavi s-a ridicat de pe canapea, cu scopul de a-şi lovi colegul cu care stă sub acelaşi acoperiş, dar din fericire, înainte ca lucrurile să degenereze, au fost opriţi! În urma comportamentului neadecvat, cei doi concurenţi de la „Like a Star” au fost atenţionaţi de moderatoarea emisiunii, Gabriela Cristea, că vor fi daţi afară din platou dacă vor mai avea astfel de reacţii.

Emisiunea „Like a Star” este difuzată de luni pânã vineri, între orele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00. La sfârşitul fiecãrei sãptãmâni, în cadrul ediţiei de galã, difuzatã sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, se va nominaliza un star al sãptãmânii, bazat pe votul celor din casã.

Star-ul sãptãmânii primeşte o stea şi dreptul de a stabili regulile în casã timp de o sãptãmânã. La fiecare eliminare sau abandon, un nou concurent va avea ocazia sã intre în casã, astfel cã în toatã perioada difuzãrii castingul rãmâne deschis.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest