Cât de grave sunt problemele de sănătate ale mamei Oanei Roman: „Nu-și poate mișca o mână”/ VIDEO

 

Mioara Roman s-a confruntat cu mari probleme de sănătate în ultima perioadă. Probleme despre care a vorbit fiica ei, Oana Roman, în cadrul reality-show-ului „Mămici de Pitici cu Lipici” de pe Antena Stars.

Pe lângă tristețea provocată de divorțul de Marius Eliei, Oana Roman a mai avut parte de un cumpănă, în aceeași perioadă, mai precis starea de sănătate precară a mamei sale. Vedeta a povestit că din cauza problemelor cu care s-a confruntat femeia care i-a dat viață este nevoită să o supravegheze constant.

Mai mult de atât, Oana Roman a mărturisit că ea este cea care o îmbracă, o machiază și o duce la spital ori de câte ori este nevoie. Totodată, vedeta le-a spus celorlalte mămici din cadrul reality-show-ului, Roxana Vașniuc, Elena Ionescu și Sânziana Buruiană că a fost nevoită să apeleze la un ajutor, astfel că a angajat o femeie care să se ocupe de mama ei atunci când ea trebuie să își rezolve treburile.

„La 15:30 ajung cu mama la spital. I-am amânat un pic... Trebuia să fiu la 15:00, dar i-am sunat și am zis că o să întârzii. Mama nu-și poate mișca o mână, nu se poate îmbrăca singură. Trebuie să mă duc să o aranjez, să o îmbrac, să o aranjez, să o iau, să o pun în mașină, să o dau jos din mașină, să intru cu ea acolo. La mine durează, e un proces destul de complicat cu mama. Dacă era femeia astăzi, o îmbrăca ea și o aranja, dar vine după 16:00 și trebuie să mă duc eu”, a spus Oana Roman la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest