Cu ce probleme se confruntă fiica Oanei Roman din cauza divorțului părinților ei: „A fost destabilizată”

 

Divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei a luat prin surprindere pe foarte multă lume, însă de departe cea mai afectată de separarea celor doi a fost fiica lor, Isabela. Potrivit spuselor vedetei, micuța se confruntă cu câteva probleme din cauza despărțirii neașteptate.   

Așa cum o știm, extrem de transparentă și sinceră, Oana Roman a vorbit despre problemele cu care se confruntă fiica ei, Isabela, după ce a divorțat de Marius Elisei. Vedeta a mărturisit că micuța refuză să mai doarmă singură de când tatăl ei s-a mutat într-o nouă locuința.

„Asta e problema în fiecare seară. Până o conving să-și facă duș... Pentru că am responsabilizat-o. Își face duș singură, se schimbă în pijama. Și apoi ne băgăm în pat, mai stăm un pic și trebuie să ne culcăm. Din momentul în care Marius nu a mai fost acasă și și înainte oricum, ori cu el, ori cu mine, dar mai dormea singură din când în când. De când nu mai este Marius, nu a mai dormit niciodată în patul ei, practic, adică doarme numai cu mine”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman susține că a conștientizat de la bun început că divorțul ei de Marius Elisei o va dezechilibra puțin emoțional pe Iza, care era obișnuită cu prezența ambilor părinți în viața ei încă de la vârsta de doi ani, fiind momentul când doar cei doi s-au ocupat în totalitate de creșterea și educația ei.

Chiar și așa, vedeta speră că lucrurile vor intra treptat, treptat, pe făgaș normal, iar Isabela se va întoarce să doarmă în patul ei, însă deocamdată pentru că nu vrea să forțeze lucrurile, îi face pe plac.

„Eu trebuie să mă culc cu ea la 22:30, 23:00. Mai stau eu după aia, mă mai uit la un film, la ceva, că nu pot să adorm așa devreme” Ea per total e un copil cuminte. A fost destabilizată un pic în perioada asta, normal, pentru că au intervenit schimbările astea pe care nu le-a dorit nimeni, dar asta e”, a continuat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest