Cum se înțeleg, de fapt, Elena Ionescu și fostul soț după divorț: “Cel mai deștept cedează!”/ VIDEO

 

Elena Ionescu a făcut o serie de mărturisiri sincere despre relația în care a rămas cu fostul soț, după divorțul neașteptat și cum gestionează acum situația în ceea ce privește creșterea și educația copilului lor.  

În cadrul reality show-ului „Mămici de pitici cu lipici”, Elena Ionescu și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade ale vieții sale: momentul în care dintr-o femeie fericită și împlinită cu familia perfectă s-a transformat într-o mamă singură plină de responsabilități.

Elena Ionescu a recunoscut că divorțul de Dragoș Stanciu a marcat-o profund și i-a provocat o traumă emoțională peste care a trecut cu greu. Picajul a fost și mai brutal din cauza situației financiare precare pe care o avea la momentul respectiv, însă din fericire, a reușit să se repună pe picioare, atât prin foarte multă activitate fizică, cât și prin foarte multe discuții cu ea însăși.

„După ce am divorțat am avut o perioadă de rătăcire, pentru că nu știam care-i calea pe care trebuie să o iau, nu știam ce fac greșit, nu știam ce trebuie să fac să mă repun pe picioare, eram într-o stare financiară destul de grea. După o sarcină, o femeie nu mai are aceeași formă fizică, energie. Am încercat să fac foarte mult sport. El (n.r. fiul ei) face cu mine sport foarte mult”, a spus Elena Ionescu.

Cum se înțeleg, de fapt, Elena Ionescu și fostul soț după divorț

Cât despre relația pe care o are actualmente cu tatăl fiului ei, Elena Ionescu a mărturisit că au reușit să ajungă la un numitor comun, iar acum sunt prieteni pentru a-l putea crește in armonie pe cel mic.  

„Părinții mei sunt destul de prezenți în viața lui și tatăl copilului. Chiar dacă noi am divorțat, am ajuns la un numitor comun. Mi-aș fi dorit foarte tare ca Răzvan să aibă un tătic un prezent în fiecare zi, pentru că indiferent de cât credem noi femeile că suntem de puternice, fiecare părinte își are rolul foarte important, de aceea am încercat să am o comunicare foarte bună cu tatăl lui și avem, Slavă Domnului. Am considerat că cel mai deștept întotdeauna cedează și asta a făcut ca noi să avem un echilibru foarte bun”, a spus Elena Ionescu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest