Elena Ionescu, cuplată de soțul Sânzianei Buruiană! Cu cine vrea Zuluf să o combine pe artistă/ VIDEO

 

Soțul Sânzianei Buruiană este dispus să intre în rolul lui Cupidon pentru Elena Ionescu! Pentru că artista încă se numără pe lista burlăcițelor din showbiz-ul autohton, Nicolae Zuluf își dorește să îi găsească un partener de viață ideal, de preferat, pe cineva din anturajul lui.

Grație emisiunii „Mămici de pitici cu lipici”, între Sânziana Buruiană și Elena Ionescu s-a legat o frumoasă prietenie, astfel că nu puține sunt momentele când artista petrece timp de calitate alături de blondină și familia ei.

Iar pentru că și între cântăreață și soțul Sânzianei Buruiană s-a legat o frumoasă prietenie, Nicolae Zuluf își dorește tot ce este mai bun pentru Elena Ionescu, mărturisind că bruneta trebuia să aibă alături un bărbat care să o respecte și care să o iubească.

”Mergând mereu cu ea prin vacanță o văd singură și m-am gândit că o pot ajuta. Am zis să o duc la biserică pentru că doar Dumnezeu poate face un lucru mare cu ea. Să îi poată da un bărbat matur, de casă și cuminte”, a spus Nicolae Zuluf în cadrul emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici”.

Cu cine vrea Zuluf să o combine pe Elena Ionescu

Soțul Sânzianei Buruiană a mărturisit că are deja un prieten cu care s-a gândit să îi facă cunoștință, iar Elena Ionescu chiar s-a arătat încântată de idee.

”Trebuie să îți găsesc unu care să te completeze, să-ți facă inima să-ți bată. Bărbatul există, dar tu trebuie să faci puțină curățenie în jurul tău. M-am gândit să îți dau un fotbalist, un prieten”, a adăugat soțul blondinei.

”Trebuie să fie puțin sportiv că și mie îmi place sentimentul ăsta. Să-mi bată inima. Îmi place credința lui Zuluf și cât de mulțumit și fericit este cu familia lui. După toate conversația cu el m-am liniștit și știu că o să vină când nu mă aștept”, a spus imediat Elena Ionescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest