Elena Ionescu, mamă pentru a doua oară? Ipostaza care le-a dat de gândit admiratorilor ei! VIDEO

 

Mama unui băiețel minunat în vârstă de doi ani și jumătate, Elena Ionescu se pare că își mai doreste un copil. Recent, vedeta a fost surprinsă într-o ipostază care le-a dat de gândit oamenilor care o umăresc!

Chiar dacă a trecut printr-un divorț dureros, Elena Ionescu a fost nevoită să se ridice rapid de la pământ pentru micuțul său pentru care ar face orice. Și deși deocamdată nu se bucură de prezența niciunui bărbat în viața ei, vedeta a recunoscut că își mai dorește un copil.

Datorită reality-show-ului „Mămici de pitici cu lipici”, între Elena Ionescu și Sânziana Buruiană s-a legat o prietenie strânsă. Astfel că artista s-a atașat foarte tare și de fetița blondinei, crescând dorința ca fiul ei să aibă o surioară.

Vrei și tu o surioară? Îți face mami o surioară?!”, și-a întrebat Elena Ionescu fiul, plină de entuziasm.

Elena Ionescu, scoasă din sărite de Cristina Șișcanu

Printre mămicile care participă la emisiunea de la Antena Stars se numără și Cristina Șișcanu care a reușit să o scoată de sărite pe Elena Ionescu. Motivul? Fosta realizatoare TV a refuzat să participe la întâlnirea tuturor mămicilor și a refuzat provocarea de a avea grijă de copilul altei vedete.

„Situația asta mi se pare foarte ciudată iarăși. Nu vreau iar să mai comentez, că nu vreau să pară că vreau să am vreun conflict cu cineva, că nu-mi place, dar e vorba de un respect. Chiar dacă nu vrei să faci această provocare, vii frumos și spui treaba asta că așa e normal. Suntem niște femei care trebuie să ne respectăm aici și e vorba de o oră. Toate plecăm din același punct, adică din aceeași perspectivă, toate avem copii acasă, facem niște sacrificii. E vorba despre un respect care în continuare nu se ia în calcul”, a spus Elena Ionescu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest