Elena Ionescu, mamă pentru o zi pentru fiica Oanei Roman! Cum au ajuns în ipostaza asta/ VIDEO

 

Elena Ionescu și Oana Roman sunt două dintre mămicile care fac parte din proiectul Antenei Stars, „Mămici de pitici cu lipici”, un reality show care au în prim plan viețile vedetelor cu copii și modul în care acestea gestionează celebritatea și rolurile de mămici. Artista a devenit mamă pentru o zi pentru Iza, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei!

Telespectatorii Antenei Stars au avut parte de o surpriză de proporții când au văzut că Elena Ionescu i-a luat locul Oanei Roman. Cele două au acceptat provocarea emisiunii „Mămici de pitici cu lipici” de a fi mămică una pentru copilul alteia. Mai mult de atât și Sânziana Buruiană și Roxana Vașniuc au acceptat provocarea, însă Cristina Șișcanu nu și-a dorit să se implice, gest care a scos-o din sărite pe Elena Ionescu.

„Situația asta mi se pare foarte ciudată iarăși. Nu vreau iar să mai comentez, că nu vreau să pară că vreau să am vreun conflict cu cineva, că nu-mi place, dar e vorba de un respect. Chiar dacă nu vrei să faci această provocare, vii frumos și spui treaba asta că așa e normal. Suntem niște femei care trebuie să ne respectăm aici și e vorba de o oră. Toate plecăm din același punct, adică din aceeași perspectivă, toate avem copii acasă, facem niște sacrificii. E vorba despre un respect care în continuare nu se ia în calcul”, a spus Elena Ionescu la Antena Stars.

 Elena Ionescu, mamă pentru o zi pentru fiica Oanei Roman!

Elena Ionescu și Iza s-au înțeles de minune, iar fiica Oanei Roman a ascultat-o pe deplin pe artistă, care i-a devenit mamă pentru o zi: „Astăzi eu sunt mămica ta. Cum îți surâde ideea că stai cu mine azi? Avem foarte multe lucruri de făcut, trebuie să mă ajuți, te ajut și eu pe tine. Eu știu că tu ești mai măricică și o să ne înțelegem perfect. Am venit pe ideea să ne distrăm, să cântăm, să dansăm, să ne simțim bine. Să începem optimist!”, i-a spus Elena Ionescu fiicei Oanei Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest