Cornelia Catanga, mărturisiri emoţionate despre boala gravă de care suferă: "O maşină a dat peste mine"

 

Cornelia Catanga este invitata Oanei Turcu în ediţia de mâine, de la ora 16.00, a emisiunii “Refresh”, de la Antena Stars.

Interpreta a vorbit despre boala de care suferă, retinopatie pigmentară, o afecţiune foarte gravă a ochilor. “Problemele cu vederea s-au declanşat în urma unui accident. O maşină a dat peste mine pe trecerea de pietoni şi m-a lovit rău. Avem intestinele pe jos. Când mi-a fost descoperită boala,  în tinereţe, un doctor nu-i dau numele, mi-a spus să-mi iau adio de la a deveni mama. Că  nu pot face copii pentru că boala se va agrava şi voi orbi”, spune cântăreaţa de muzică lăutărească.Dar cu toate aceste greutăţi, ea a devenit mama, iar fiul ei, Alexandru Pădureanu,  acum în vârstă de 21 de ani,   este un muzician de viitor.

Tot din cauza bolii ei, cântăreaţa mărturiseşte că: “am 8 clase terminate cu greu. Pădureanu citeşte şi-mi povesteşte şi mie”. Cum a fost copilăria Corneliei Catanga, dar şi cum s-a schimbat relaţia dintre ea şi Aurel Pădureanu după ce au devenit soţ şi soţie, telespectatorii vor afla mâine, de la ora 16.00, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest