Florin Ristei, obligat de mamă să se însoare! Reacţia lui e uimitoare

 

Florin Ristei este invitat, sâmbătă, în emisiunea "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars. Artistul s-a "dezbrăcat" de secrete în faţa frumoasei prezentatoare şi a dezvăluit misterele vieţii lui private. Câştigătorul "X Factor" a vorbit despre căsătorie şi despre cum trebuie să arate femeia perfectă pentru el.

Artistul a vorbit despre modelul său de fată. „Cu banii de la X Factor, mi-am achitat apartamentul şi mi-am luat o maşină sport. Prefer în dreapta mea o domnişoar rochie albă, vaporoasă, ca atunci când coboară să pun farurile pe ea şi să-i văd silueta”, declară în hohote de râs Florin.

Mama lui insistă să se căsătorească, dar el are alte priorităţi. „Mama mă tot bate la cap să îmi găsesc şi eu pe cineva, să nu stau mult  şi să mă aşez la casa mea, dar eu cred că mai mare mult de aşteptat. Prioritatea  este cariera mea, dar dacă va fi să vină şi acea persoană în viata mea , nu vor spune nu. Dar eu nu o caut”, încheie Florin.

Sâmbătă, de la ora 16.00, la „Refresh by Oana Turcu”, telespectatorii vor afla  detalii despre cum se  întreţine, dar şi ce fel de dietă urmează câştigătorul de la "X Factor".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest