Gabriel Duţu şi-a înşelat soţia cu cea mai bună prietenă? "Mie îmi plac tipele"

 
+2 click pentru
galerie

Actorul Gabriel Duțu a fost invitatul emisiunii "Refresh by Oana Turcu",sâmbătă, de la Antena Stars. Gabriel a povestit despre viața lui personală, despre călătoria în America, dar și despre motivele pentru care s-a întors în țară.

Cum e viaţa în America?

"În America este un altfel de a gândi. Ei nu consideră că dacă stai acasă, te odihnești, ci că pierzi 100 de euro. Când le arăt pe Google poze cu mine și activitatea mea de aici, americanii nu înțeleg ce caut eu acolo. M-am întors în România pentru a discuta despre un contract de televiziune. Româncele în America... nu vreau să fiu rău, o să spun în general că femeile se descurcă ușor. Așa este sistemul, favorizează femeia și copilul", a declarat actorul.

De ce s-a întors în România?

"M-am întors în România pentru a discuta despre un contract de televiziune. Nu m-am întors pentru soția mea. Este genul, pe care pot să o las într-o sută de bărbați. Aș vrea să străbat America pe motor, americanii au spus că sunt nebun, că există avioane", a completat Gabriel.

Şi-a înşelat soţia?

"Cea mai bună prietenă te scapă de belele (de soț). În general, mie îmi plac tipele. Nu am făcut niciodată nimic. Asta știe soția mea. Că orice ar fi, eu nu am făcut niciodată nimic", a declarat Gabriel Duțu


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest