În ce loc vrea să ajungă Oana Turcu în prima zi a anului nou? Cu siguranță, toate femeile și-ar dori asta!

 

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Oana Turcu, prezentatoarea emisiunii "Refresh" acordat un interviu în exclusivitate pentru antenastars.ro, în care a povestit deschis despre ce planuri are de Crăciun și pentru noul an. În ce loc își dorește prezentatoarea să ajungă în noul an, aflați chiar de la ea. 

Ce-ți dorești ție, în anul care vine? 

"Îmi doresc să fim sănătoși, că să putem face tot ceea ce ne propunem! Avem multă treabă! "Refresh! by Oana Turcu" trebuie să meargă mai sus. Teddy e deja un băiețel cu multă personalitate, așa că merită mai multă atenție din partea părinților săi! Restul se rezolvă, pentru că toată dragostea lui Cristi va face că orice problemă să pară mai ușor de rezolvat."

Ce ai vrea să nu mai repeți în 2015?

"Aș vrea să am grijă mai multă de sănătatea mea și a celor din familie. Am muncit foarte mult și imunitatea organismului meu a scăzut mult, favorizând apariția unor gripe care ne-au sâcâit prea mult." 

Dacă ar fi să tragi linie, care e învățătura lui 2014? 

"Învățătura anului este că îți trebuie curaj și multă imaginație pentru a schimba ceea ce pare atât de greu de schimbat. Mă refer mai exact la succesul de audiența la Antenei Stars, cu cea mai mare creștere dintre toate televiziunile."

Care e cuvântul care rezumă cel mai bine 2014? 

"Refresh. În acest an, am reușit să impun în atenția publică o emisiune în care vorbesc despre menirea vieții mele, aceea de a schimba în bine frumusețea oamenilor. E o emisiune în care am vorbit cu oameni senzaționali."

Dar cuvântul de ordine pentru 2015, așa cum vezi tu acum anul ce vine, care e? 

"Am două - curaj și iubire!"

E vreun loc în care speri să ajungi anul acesta? 

"Chiar din prima zi a anului vreau să ajung, alături de Cristi, la cel mai tare resort în care se face detoxifiere. Se află în Bodrum  și am ajuns acolo la recomandarea lui Cesur Durak, care are cele mai bune informații pe această temă. Pentru mine, este un pas firesc. Am promovat de 15 ani tratamentele bio pentru frumusețe, acum este momentul să unesc experiența mea în acest domeniu cu informații despre detoxifiere!"

Spune-ne două lucruri de pe lista cu "lucruri de făcut în 2015"! 

"Am o linie de produse cosmetice noi, cu plante incredibile, care există doar în provincia italiană Liguria. Fac minuni pentru problemele tenului. E un tratament care nu există în România! Și mi-aș dori să găsesc cea mai bună grădiniță pentru Teddy. Caut de ceva vreme și încă nu am găsit o combinație de grijă, decentă, talent pedagogic și lipsă totală de fițe."

Ce urare faci românilor? 

"Să fiți fresh și să va dați refresh în 2015!"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest