Lili Sandu a răspuns la întrebarea: "Eşti motivul divorţului dintre Mirela şi Bogdan Stelea?"

 

Lili Sandu emană sex appeal prin toţi porii, iar bărbaţii roiesc în jurul ei. Aşa cum era de aşteptat, nici bârfele nu au ocolit-o şi, chiar dacă a dat România pe America pentru câţiva ani, odată întoarsă pe plaiurile mioritice a reintrat în gura presei.

A fost ea motivul divorţul dintre Mirela şi Bogdan Stelea? Se iubeşte cu tenismenul Horia Tecău? Din ce bani a trăit în SUA? La toate aceste întrebări şi la multe altele veţi afla răspunsul sâmbătă, în emisiunea "Refresh by Oana Turcu", în care Lili Sandu este invitată.

"Aceste speculaţii legate de viaţa mea privată au fost şi, cu siguranţă, vor mai fi. Între mine şi Bogdan nu există decât o simplă relaţie de prietenie sau amiciţie, mai bine spus, pentru că nu ţinem legătura. Dacă ne vedem pe stradă, ne salutăm, dar atât", a spus Lili Sandu, pentru Antena Stars.

Co-prezentatoarea emisiunii "Danseaza printre stele" a vorbit şi despre viaţa în ţara tuturor posibilităţilor şi a dezvăluit motivele care au determinat-o să se întoarcă în ţară.

Nu rata emisiunea "Refresh by Oana Turcu", sâmbătă, la Antena Stars, începând cu ora 16:00, pentru a afla mai multe detalii despre trecutul, prezentul şi planurile de viitor ale frumoasei Lili Sandu.⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest