Oana Turcu, o mămică şi o soţie fericită! Ce i-au dăruit fiul şi soţul, la aniversarea de 40 de ani?

 
+5 click pentru
galerie

Oana Turcu, realizatoarea  emisiunii “Refresh”, difuzată de Antena Stars, a împlinit pe 1 noiembrie 40 de ani, iar aniversarea a ţinut…10 zile! Totul a început în week-endul trecut când Cristi Brancu, soţul ei, a surprins-o cu o călătorie la Milano, acolo unde Oana îşi dorea demult să ajungă.

“Ne-am cazat la hotelul De la Ville, de lângă Dom, si ne-am răsfăţat cu preparate culinare dintre cele mai fine, dar şi cu un pahar de Prosecco în localuri foarte frumoase şi faimoase din centrul oraşului. Am vizitat oraşul  cât am putut de mult. Nu m-am putut abţine şi am intrat şi în magazinele exclusiviste de modă de la via Montenapoleone, unde Cristi mi-a dăruit  câteva accesorii superbe de la Cavalli, Dolce & Gabbana şi Casa Dei pe care le voi  purta în  emisiunea , în fiecare sâmbătă, de la ora 16.00”, spune vedeta de la Antena Stars.

În preziua aniversării, Cristi i-a dăruit soţiei sale un tort în formă de poşetă de lux, dar şi un buchet de trandafiri, preferaţii Oanei. “Sâmbătă, chiar în ziua în care am împlinit 40 de ani, am participat la un  bal exclusivist  de la Palatul Parlamentului, unde Cristi a fost prezentator şi unde am dansat pe muzica lui Francesco Napoli, unul dintre preferatii  mei. M-am bucurat că printre cei invitati s-a numărat şi Petru Frăsila,  omul de televiziune din Iaşi, care a contribuit, acum 22 de ani, la debutul  meu în TV”, adaugă Oana Turcu.

Duminică, realizatoarea de la “Refresh by Oana Turcu” a petrecut cu familia, într-un restaurant intim. “Prilej pentru Teddy să-mi dăruiască o sută de pupici!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest