Radu Vâlcan a dezvăluit cel mai ascuns secret: "Nu mai merge relaţia! Nu ne mai înţelegem"

 
+2 click pentru
galerie

Radu Vâlcan i-a dezvăluit Oanei Turcu toate secretele. Prezentatorul TV a spus ce înseamnă pentru el fericirea într-o relaţie şi cum decurge viaţa alături de Adela Popescu.

Radu Vâlcan a declarat, sâmbătă, la emisiunea "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars, de ce anume s-a căsătorit la o vârstă fragedă şi ce motive au dus la divorţ.

"Nu am greşit nici eu nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti", a spus Radu Vâlcan la Antena Stars.

A fost Radu Vâlcan înşelat? "Viaţa te supune la teste"

Radu Vâlcan s-a destăinuit la Antena Stars şi a declarat că viaţa te supune la multe teste, mai ales atunci când eşti într-o relaţie. Mai mult, prezentatorul tv a spus că are puterea de a alege cu cine doreşte să fie.

"Ne confruntăm toţi cu asta. Viaţa ne supune la fel de fel de teste în fiecare zi. E greu atunci când eşti departe de cineva. Eu sunt o persoană cu o intuiţie extraordinară. Am puterea să aleg cu cine să îmi petrec timpul. Putem să facem alegeri, suntem liberi şi nu trebuie să fim constrânşi de absolut nimic", a spus Radu Vâlcan la Antena Stars.

Radu Vâlcan se află într-o relaţie cu Adela Popescu. Cei doi plănuiesc să se căsătorească. În prezent, el prezintă emisiunea "Insula Iubirii", de la Antena 1, care este difuzată în fiecare duminică, începând cu ora 20:30.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest