Romica Jurcă, adevărul despre demiterea de la TVR: "Au fost multe mizerii"

 
+2 click pentru
galerie

Romica Jurcă a spus tot adevărul despre demiterea ei din televiziune, sâmbătă, la emisiunea "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars. Fosta prezentatoare tv a fost sinceră şi a dezvăluit tot ceea ce nu se ştia până acum.

Romica Jurcă a spus la Antena Stars cum a fost concediată din Televiziunea Română. Mai mult, ea i-a destănuit Oanei Turcu şi ce a deranjat-o cel mai mult înainte de a fi demisă.

"Eu nu am intrat în conflict cu nimeni. El a vrut de când a venit să mă demită. Nu inventez nimic. El a vrut să îmi dea concediu cât ceream eu, atunci mi-am dat seama că ceva nu se leagă. După două săptămâni de concediu m-am întors să îmi încheie contractul. Au fost tot felul de discuţii. Mi s-a spus că eu îmi bârfesc colegii şi colegele şi că nu îi ajut şi vreau să le pun piedici.

Nu ştiu de ce am tăcut eu atunci. M-a pus doar pe weekend să prezint timp de o lună, deşi această perioadă la extins la un an. M-a deranjat foarte mult că aveam doar un contract de colaborare şi nu a vrut să îmi dea niciodată un exemplar din acel contract. Au fost multe mici mizerii"
, a spus Romica Jurcă la "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars.

Romica Jurcă, despre fetele care prezintă Meteo

Romica Jurcă a dezvăluit că nu îi plac noii prezentatori ai vremii, pentru că nu au pregătire în domeniu şi pentru că sunt puşi la tv doar pentru că arată bine.

"Am 28 de ani de când prezint Meteo. Mie nu îmi plac, dar nici nu mă deranjează persoanele care arată bine şi prezintă Meteo. Contează să arăţi bine, pentru că este important ca persoana din faţa ta să fie o persoană plăcută. Fără să vreau mă deranjează ce aud, nu contează că au botox", a spus Romica Jurcă la emisiunea "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest