Radu Vâlcan, tătic pentru a treia oară! Primele declarații ale soțului Adelei Popescu: „Am așteptat să treacă primul trimestru”/ VIDEO

 

Radu Vâlcan și Adela Popescu vor deveni părinți pentru a treia oară! În exclusivitate pentru Antena Stars, actorul a făcut primele declarații despre sarcina soției sale, dar și care este motivul pentru care nu au vrut să dea marea veste până acum.

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt în culmea fericirii! După ce prezentatoarea TV a anunțat oficial că este însărcinată, soțul ei a vorbit în cadrul jurnalului de la Antena Stars despre întreaga experiență. Potrivit spuselor sale, au aflat că vor deveni părinți pentru a treia oară în urmă cu aproape de patru luni, dar nu au vrut să anunțe, până nu s-au asigurat că primul trimestru de sarcină va trece cu bine.

„Am aflat că vom deveni, din nou, părinţi cu aproximativ trei luni şi ceva în urmă, aproape patru luni. Noi ştiam, evident, dar am aşteptat momentul oportun, să dăm vestea, să treacă de primul trimestru pentru a ne asigura că totul este în regulă. Acum suntem fericiţi, îi simţim şi pe cei aproape nouă că împărtăşesc aceleaşi trăiri pe care le avem şi noi acum în momentele acestea”, a spus Radu Vâlcan, pentru Antena Stars.

Cât despre care este sexul copilului, Radu Vâlcan a mărturisit că nu contează, atâta timp cât este sănătos. Totodată, actorul a dezvăluit și care a fost reacția celor doi copii ai săi atunci când au aflat că vor mai avea un frățior sau o surioară.  

Frăţiorii au aflat deja, iar cel mare, Alexandru, îşi face planuri cum îi îmbracă pe ceilalţi doi în eroii lui în pijamale şi toate personajele acestea pe care le "îmbrăţişează" zi de zi. Sunt fericiţi, în special cel mare pentru că înţelege mai multe, abia aşteaptă”, a mai povestit, cu emoție, actorul.

Radu Vâlcan a dezvăluit că Adela Popescu a decis să rămână acasă pentru binele copilului, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel că prezentatoarea TV va fi absentă pentru o lungă perioadă de timp din lumina reflectoarelor.

„Da, într-adevăr va rămâne mai devreme acasă, este şi perioada aceasta destul de agitată cu pandemia, încercăm să ne protejăm pe noi, pe bebluş, pe copii, pe cei în vârstă cu care interacţionăm aproape zilnic, sunt mai multe motive pentru care a ales să rămână acasă până se liniştesc lucrurile”, a explicat acesta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest