Cât mai are de achitat Maximilian din datoriile lăsate de tatăl lui, Marcel Toader, după moarte: „Mi-am vândut și mașina”

 

Maximilian Toader a rămas cu datorii uriașe după moartea subită a tatălui său, Marcel Toader. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, tânărul de 23 de ani a dezvăluit cât mai trebuie să scoată din buzunar ca să achite sumele uriașe care au rămas în urma decesului părintelui său, dar și cu ce se ocupă pentru a face rost de bani.   

Băiatul lui Marcel Toader a reușit să treacă peste anul 2020, un an care se anunțase cumplit, din cauza datoriilor mari care au rămas în cârca lui, după moartea tatălui său. Maximilian a aflat că regretatul sportiv avea șase firme cărora le datora sume importante de bani, motiv pentru care tânărul a încercat să remedieze situația.

Maximilian Toader s-a văzut nevoit să scoată la vânzare apartamentul moștenit de la părintele său și a obținut 140.000 de euro, reușind să plătească mare parte din datoriile rămase.

„Am urmărit jumătatea anului 2019 toate problemele, am aflat în cea mai mare parte în 2020 care este situația. Rămăsese după moartea tatălui meu anumite firme cu datorii. Vreo 6 la număr în care era implicat. Nu știam de acele firme. A trebuie să mă duc la ANAF-uri să văd exact cum stă situația. Am aflat că sunt niște datorii, am aflat că apartamentul tatălui meu este pe o firmă la care existau datorii foarte mari și au trebuit plătite. M-am interesat să vând apartamentul. Era pe o firmă care era în faliment și era ordinul de executare silită. Am vorbit cu executorul judecătoresc, m-a lăsat să găsesc eu client. Am reușit să găsesc până la urmă, am reușit să îl vând și am acoperit o mare parte din sumă. Cu vreo 140 de mii, el fiind evaluat la 190 de mii, cam așa. Mi-a mai rămas o datorie de vreo 20.000 de euro.”, a spus Maximilian Toader pentru Antena Stars.

Cât despre ce face la ora actuală ca să obțină bani, Maximilian Toader a mărturisit că s-a apucat de o pasiune mai veche: recondiționează mașini. Dar chiar și așa, financiar se descurcă tot destul de greu, însă se consideră norocos că poate locui cu mama lui care se ocupă de alimentația lui.

„Deocamdată am fost axat pe aceste probleme, pe care a trebui să le rezolv. Nu am vrut să încep așa, m-ar fi afectat și pe mine, tata fiind administratorul unei firme de-ale mele. Încă nu l-am rezolvat total, dar să revolv problemele care mă afectează pe mine în viitor și să merg mai departe în afaceri. Cu asta am crescut. Am bani puși deoparte. În 2019 munceam cu tatăl meu, aveam partea mea, iar partea lui mi-a revenit după ce am murit. I-am pus deoparte și mi-am vândut și mașina, în 2019. Mai recondiționez mașini vechi, este o plăcere de-a mea, o pasiune și mai câștig bani de acolo. Dar ce înseamnă mâncare îmi face mama, stau cu ea acum.”, a spus Maximilian Toader.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest