Ce semn a primit Nelu Ploieșteanu de la fiul său, la aproape trei ani de la moartea lui: „Nimeni nu fusese acolo, dar când am ajuns, am găsit...”

 

Au trecut aproape trei ani de când fiul lui Nelu Ploieșteanu a trecut în neființă! Mihaiță, băiatul interpretului de muzică lăutărească, s-a stins la 32 de ani, după o lungă și cumplită suferință. Invitat în platoul emisiunii matinale de la Antena Stars, artistul a mărturisit că ce îi mai alină din durere și din dorul pe care i-l duce fiului său sunt semnele pe care le primește de la acesta.

Mihăiță Ploieșteanu s-a născut perfect sănatos, dar din cauza unui vaccin făcut greșit, a paralizat pe când avea doar două luni. În urmă cu ceva timp, soția interpretului de muzică lăutărească mărturisea că imediat după injecție, fiul ei a încetat să își mai miște mâinile și picioarele, iar de atunci viața lui s-a schimbat total.

Timp de 32 de ani, atât Elena, cât și Nelu Ploieșteanu s-au dedicat întru totul copilului lor, până în ultima zi de viață: ”La noi arde lumina la băiatul meu de când a murit!”, a spus artistul la Star Matinal!

Cântărețul a mărturisit în cadrul emisiunii “Star Matinal”, că dorul pe care i-l poartă fiului său a fost alinat în cei trei ani de absență de semnele pe care le-a tot primit de la acesta.

Unul dintre ele a avut loc chiar recent, când interpretul de muzică lăutărească a mers în noul apartament in care s-a mutat și deși nu fusese nimeni înainte în imobil, a găsit un fulg de porumbel: ”Eu m-am mutat în noul apartament și acolo nimeni n-a deschis nicio ușă și imediat când am fost am găsit un fulg de porumbel!”, a spus Nelu Ploieșteanu la Star Matinal!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest