Cum trebuie să arate femeia pe care noul Burlac, Andi Constantin, ar lua-o de soție: „Altfel nu cred că ar merge”/ VIDEO

 

Andi Constantin își caută jumătatea, în emisiunea „Burlacul”. După ce a făcut furori la „Insula Iubirii” în calitate de ispită, bărbatul își dorește să găsească o femeie care să îi fie alături la bine și la greu. Dar ca lucrurile să funcționeze între ei, cea care l-ar putea cuceri trebuie să întrunească anumite calitați.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Andi Constantin a dezvăluit cum trebuie să arate femeia pe care ar duce-o la altar. Tânărul de 29 de ani a mărturisit despre sine că este un romantic incurabil și că se dedică persoanei de lângă el în orice moment, dar este de părere că și iubita trebuie să se implice la fel de mult în relație, ca totul să meargă bine.

„Una dintre cele mai importante lecţii pe care le-am învăţat este că am învăţat că nu trebuie să mulţumesc pe toată lumea. Mi-am asumat tot trecutul meu, cine sunt, toate defectele. Când ştii cine eşti cu adevărat nu îţi mai este teamă de ceea ce spune lumea. Aş putea să iert pe cineva care m-a trădat, dar nu aş mai avea încredere în aceea persoană. Am făcut foarte multe lucruri din dragoste: am călătorit 400 de km să văd persoana iubită, am stat în ploaie câteva ore, am oferit 101 trandafiri, atunci când iubesc ofer totul.”, a spus Andi Constantin, în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.

Cum trebuie să arate femeia pe care Andi Constantin ar lua-o de soție

Cât despre calitățile pe care trebuie să le întrunească viitoarea soție, Andi Constantin a dezvăluit că trebuie să fie foarte răbdătoare, din cauza personalității dificile pe care o are. Mai mult de atât, noul Burlac a mărturisit că trebuie să se dedice 100% relației, dacă își dorește ca povestea lor de dragoste să aibă un parcurs îndelungat.

„Femeia care îmi va deveni soţie trebuie să fie foarte răbdătoare cu mine, sunt o fire complexă şi dificilă. În acelaşi timp, trebuie să fie şi înţelegătoare. Trebuie să fie dedicată nouă, eu când sunt într-o relaţie mă dedic total. Cel mai mare defect al meu este că nu comunic foarte des şi foarte bine şi mă bazez mai mult pe acţiuni şi pe gesturi. Da, am cunoscut dragostea adevărată la o vârstă fragedă şi probabil ca aceea nu va mai fi niciuna. Nu poţi recrea un moment şi va trebui să iubesc cu o altă intensitate.", a mai spus noul Burlac, Andi Constantin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest