Fiul Corneliei Catanga s-a despărțit înainte de nuntă! Detalii despre motivul sepărării: „Nu a vrut să își asume”

 

Fiul Corneliei Catanga s-a despărțit de femeia despre care se credea că îi va fi alături tot restul vieții. Mai multe detalii despre motivul separării a oferit chiar mama lui, în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars.

Cornelia Catanga a aruncat bomba și a dezvăluit că fiul ei și cea care ar fi trebuit să îi fie noră, cu acte în regulă, în curând, nu mai sunt împreună. Interpreta de muzică lăutărească a mărturisit că cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste aproape doi ani, însă problemele care au intervenit în relația lor au fost mult mai mari decât pasiunea care a existat între ei.

Alexandru și iubita lui au format un cuplu timp de un an și opt luni, perioadă în care au stat în casa părinților lui. Cornelia Catanga a mărturisit că discuțiile în contradictoriu între ei au început în momentul în care fata vorbea despre o viitoare plecare în America, lucru cu care Alexandru nu era de acord.

„Alexandru nu mai este împreună cu fata cu caee era de un an și opt lunu și cu care trebuia să se căsătorească. Ea nu a vrut să își asume rolul de soție în România. A vrut să îl ia pe Alexandru în America mai devreme. Au zis că pleacă după Revelion, apoi ea a zis ca nu mai poate să stea. El nu mai vrea să vorbească cu ea, a blocat-o peste tot. Ea l-a mai căutat după Anul Nou”, a mărturisit Cornelia Catanga, la Antena Stars.

Fără să sufere prea mult după femeia alături de care a stat un an și opt luni, Alexandru și-a găsit deja pe altcineva. Potrivit spuselor Corneliei Catanga, noua iubită a fiului ei este o fată foarte frumoasă și deja s-a mutat în casă cu ei.

„Alexandru deja are o altă iubită. Este o fată foarte frumoasă, sunt pe aceeași lungime de undă. Stau la noi de pe 1 ianuarie. Dacă se dă drumul la evenimente, îi face mare nuntă și botez lui Alexandru”, a mai adăugat Cornelia Catanga.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest