Horoscopul zilei 12 Martie 2018. Zodiile care au parte de schimbări dramatice!

 

O perioadă plină de dinamism, plină de schimbări şi bineînţeles, emoţiile ne cuprind. Simţim noi că ceva se petrece, se schimbă. Tocmai de aceea ne gândim, ne răzgândim, până când vom fi convinşi că am luat decizia corectă. Iată ce anunţă astrele pentru cele 12 zodii.

Berbec- horoscop 12 Martie 2018

Întamplari neaşteptate vă pot forţa să luaţi acum o decizie importantă, o decizie pe care, de fapt, aţi întors-o pe toate părţile în ultima perioadă. Invitaţie la o negociere, la o discuţie cu un angajator, sau poate că cineva cu care aţi mai colaborat în trecut vă prezinta un proiect ce se poate dovedi atractiv.

Taur- horoscop 12 Martie 2018

Emoţii pentru veşti de la cineva drag vouă aflat departe, poate vă şi vedeţi cumva online. Aţi putea primi acum vestea mult aşteptată legată de acceptarea voastră la o universitate, la un curs de nivel superior sau legată de un job in străinătate.

Gemeni- horoscop 12 Martie 2018

Ajungeţi la un echilibru, la un punct comun într-o negociere şi se poate să puneţi acum bazele unui parteneriat de succes, semnaţi un contract ce poate constitui un important punct de plecare pentru viitorul vostru. Aţi putea obţine acum sprijinul unei persoane pentru o problemă ce vă preocupă de mult.

Rac- horoscop 12 Martie 2018

Primiţi o propunere concretă acum, ce vine ca urmare a unor întâlniri şi tatonări recente, şi nu vă trebuie să staţi prea mult pe gânduri pentru a da răspunsul. Se anunţă schimbări la locul de muncă: de organigramă, pleacă oameni, sunteţi gata pentru orice provocare profesională.

Leu- horoscop 12 Martie 2018

Încet-încet aţi devenit un punct de rezistenţă al echipei, al colectivului din care faceţi parte. Este o perioadă încărcată pentru voi, în care puteţi arăta din plin calităţile voastre şi în care aveţi libertatea să improvizaţi, să veniţi cu soluţii şi variante neconvenţionale.

Fecioară- horoscop 12 Martie 2018

Se limpezesc apele, apar confirmări şi detalii, se poate să faceţi acum alegeri în cunoştinţă de cauză în ceea ce priveşte continuarea unui proiect personal de mare viitor. Vă asiguraţi într-un fel finanţarea, există un contract sau un client care vă poate aduce liniştea dorită.

Balanţă- horoscop 12 Martie 2018

Reflectaţi profund, sunt alegeri serioase pe care trebuie să le faceţi acum, dar, spre deosebire de alte dăţi, sunteţi gata să abordaţi fără emoţii sau remuşcări un alt drum, în care vă puneţi toate speranţele. Merită să analizaţi toate propunerile şi promisiunile care vi se fac acum.

Scorpion- horoscop 12 Martie 2018

Nu vă sperie un ritm de lucru mai intens pentru perioada care vine, veţi lăsa pe altă dată mici plăceri şi pasiuni. Vă puneţi de acord cu partenerul de viaţă într-o chestiune legată de copii: activităţi sportive, extraşcolare sau, după caz, cădeţi de acord să aveţi cât mai curând posibil copii.

Săgetător- horoscop 12 Martie 2018

Zi de bani pentru voi, sunt şi alte promisiuni şi perspective. Energie şi elan, doriţi să faceţi multe astăzi şi în perioada următoare, însa ar fi bine să nu grăbiţi lucrurile, să ascultaţi şi părerea partenerului sau a colaboratorilor voştri.

Capricorn- horoscop 12 Martie 2018

Luna este în semnul vostru şi vă aduce un plus de hotărâre şi veţi pune acum la punct diverse situaţii rămase nelămurite. Vreţi să continuaţi o colaborare fără resentimente. Eforturile voastre sunt observate, admirate, totuşi, vă doriţi mai mult, căutaţi oameni care pot ţine pasul cu voi.

Vărsător- horoscop 12 Martie 2018

Citiţi, vă informaţi, acumulaţi cunoştinţe. Sunt lucruri de care veţi avea nevoie într-un timp destul de scurt. După inima voastră, aţi pleca la drum cu persoana iubită la un drum, într-o vacanţă chiar astăzi. Ar fi bine, însa, să profitaţi de aspectele bune din sfera profesională.

Peşti- horoscop 12 Martie 2018

Se poate să primiţi un cadou din partea cuiva care vă iubeşte şi vă apreciază. Ar fi momentul potrivit să faceţi şi un mic bilanţ financiar, să ştiţi unde aţi ajuns după câteva luni cu un proiect personal.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest